Ik ben een schoonheidsspecialist

reserveer een ontspanningsmoment

Geef een glimlach cadeau!

Uiterlijke verzorging bij kanker is veel belangrijker dan het lijkt. Positieve aandacht voor je lijf geeft vernieuwd zelfvertrouwen en nieuwe energie. Als je er goed uitziet, voel je jezelf ook beter! Wil jij mensen met kanker even liefdevol in de watten leggen? Doe dan mee met de actie van Look Good Feel Better en geef een glimlach cadeau!

Hoe werkt het?
Elke deelnemende schoonheidsspecialist stelt minimaal vijf behandelingen beschikbaar in februari 2023. Via de zoeker op deze site kiezen mensen met kanker bij welke schoonheidsspecialist ze een afspraak maken. Je krijgt zelf de vrijheid om de aanmeldingen en planning van de ontspanningsmomenten te regelen. Stichting Look Good Feel Better ondersteunt je met een communicatiekit om in je salon, op social media en in de lokale media aandacht te besteden aan deze mooie actie.

De actie Geef een glimlach cadeau is een initiatief van Stichting Look Good Feel Better en wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners hannah, Comfort Zone, Maria Galland, Elha Cosmetics, Summery Cosmedical Group en Esthé-Care Cosmetiek (Diego dalla Palma professional).

Deelname is alleen mogelijk voor schoonheidsspecialisten die vrijwilliger zijn bij Look Good Feel Better en/of schoonheidsspecialisten die verbonden zijn aan de samenwerkende partners die de actie mede mogelijk maken.

Gun jij mensen met kanker ook een gratis ontspanningsmoment?
Meedoen is heel eenvoudig: geef je op via onderstaand inschrijfformulier!

Inschrijfformulier

Het gratis ontspanningsmoment wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners

MGP_NEW_Logo_1stOPT_2Lines_noir-01 Logo hannah van websiteComfort zone logo Esthé-Logo-PMS oranje_DPP IK skinGatineau logo

Sluiten