Ik ben een schoonheidsspecialist

Geef een glimlach cadeau!

Uiterlijke verzorging bij kanker is veel belangrijker dan het lijkt. Positieve aandacht voor je lijf geeft vernieuwd zelfvertrouwen en nieuwe energie. Als je er goed uitziet, voel je jezelf ook beter! Wil jij vrouwen met kanker even liefdevol in de watten leggen? Doe dan mee met de actie van Look Good Feel Better en geef een glimlach cadeau!

Hoe werkt het?
Elke deelnemende schoonheidsspecialist stelt minimaal vijf behandelingen beschikbaar in februari 2019. Via de zoeker op deze site kiezen vrouwen met kanker bij welke schoonheidsspecialist ze een afspraak maken. Je krijgt zelf de vrijheid om de aanmeldingen en planning van de verwenmomenten te regelen. Stichting Look Good Feel Better ondersteunt je met een communicatiekit om in je salon, op social media en in de lokale media aandacht te besteden aan deze mooie actie.

De actie Geef een glimlach cadeau is een initiatief van Stichting Look Good Feel Better in samenwerking met de Nederlandse Cosmetica Vereniging, ANBOS (branche organisatie schoonheidsverzorging) en BDU Vakmedia.

Gun jij vrouwen met kanker ook een gratis verwenmoment? Meedoen is heel eenvoudig: geef je op via onderstaand inschrijfformulier!

Inschrijfformulier

Het gratis verwenmoment wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners

Sluiten